Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:10:2019 17:31
Allegri forbereder United-job: Vil have Evra som en del af staben

Den italienske træner Massimiliano Allegri er i øjeblikket arbejdsløs, men har på det seneste tiltrukket sig interesse for Manchester United, som er i store problemer i Premier League.


Allegri har været uden job, siden han stoppede som Juventus’ træner. Nu er der interesse fra Manchester United, og Allegri ønsker at tilknytte United-legende Patrice Evra, hvis han får tilbudt jobbet som Manchester Uniteds manager, skriver Daily Mail.

Evra spillede for Manchester United fra 2006-2014, hvor han vandt fem Premier League-titler og Champions League en enkelt gang.

Hvis et comeback til Manchester United skal ske sammen med Allegri, kræver det, at Solskjær bliver fyret som Manchester Uniteds manager.

Manchester United er inde i en meget dårlig periode, hvor de ligger nummer 12 i Premier League, så Ole Gunnar Solskjær sidder ikke sikkert i sædet for øjeblikket.

Et Patrice Evra-comeback til Old Trafford vil uden tvivl være populært hos fansene, og Evra selv har også tidligere udtrykt sin lyst til at komme tilbage til United for at hjælpe dem med at komme tilbage til deres storhedstider.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED