Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2021 18:51
Alle vil have West Brom keeper: West Ham fører ræset foran Spurs

Det forlyder, at West Ham fører ræset om at hente West Broms ombejlede keeper Sam Johnstone.


West Brom rykkede sidste sæson ned i The Championship, men det har faktisk kun intensiveret interessen i holdets keeper Sam Johnstone.

Englænderen har nemlig haft en god sæson, hvor han har pareret et hav af farlige forsøg, hvilket er interessant for mange Premier League klubber, der ser en god handel i at hente en spiller, der selv er vild efter at få lov at skifte væk.

Flere aviser har tidligere gisnet, at trioen Tottenham, West Ham og Leeds alle har været lune på ideen om at hente Johnstone, og nu er der så faldet en opdatering i sagen.

Talksport journalisten Alex Crook erfarer, at The Hammers har lagt sig i spidsen i ræset om 27 årige Johnstone, hvor de altså har lagt sig foran konkurrenter som Spurs og Leeds.

West Ham har ledt efter en ny keeper i et stykke tid, da klubbens nuværende førstevalg i Lukasz Fabianski efterhånden er ved at blive gammel.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE