Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2021 08:00
"Alle andre end ham" - Souness fælder hård dom over Liverpool-profil

Liverpool-ikonet ærgrede sig over, at Liverpools største chance tilfaldt Divock Origi.


Graeme Souness er overbevist om, at alle andre offensivsspillere for Liverpool havde omsat den chance, som Divock Origi hamrede på overlæggeren frem for i netmaskerne mod Burnley.

For allerede op til afslutningsøjeblikket, da den belgiske angriber fræs næsten upresset mod Nick Popes mål, kunne Souness forudse, at det ville gå galt.

- Alle andre end ham havde scoret. Havde det været en af de normale  tre angribere. Jeg ved, han har scoret nogle vigtige mål for holdet, men jeg sagde det også højt i studiet, at han ikke ville score, sagde Souness til Sky Sports.

- Man kan sige, at hvis skuddet var seks centimeter lavere eller seks centimeter længere til venstre, er der mål, men det var det ikke. Han skyder ikke bolden ind i målet, og det er en slem afbrænder.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED