AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:08:2020 16:01
All in på Europa League: Solskjær sparer ingen spillere

United-træner Ole Gunnar Solskjær forsikrer fansene om, at han vil spille med den stærkest mulige opstilling i Europa League.


Premier League-klubber har for vane at stille op med reserver i Europa League for at spare stjernerne til ligaen, men det er ikke nødvendigt i årets noget atypiske sæson.

Derfor vil Manchester United i år gå all in på turneringen, der intensivt afvikles her i august. Det afslørede træner Ole Gunnar Solskjær til dagens pressekonference.

- Alle vil gerne spille - der er ikke nogen, der vil have pause. Det er svært at sige til spillere af så høj kvalitet, at de skal spares, fortalte Solskjær og fortsatte:

- Vi går ind til turneringen for at vinde den. Alle vil være i spil. Holdet i morgen vil ikke være meget anderledes fra det første opgør i marts. Vi ved, at vi er nødt til at præstere, og vi skal være klar, hvis vi går videre til kvartfinalerne, lød det afrundende.

Der er nok mere tale om almen ydmyghed, når Solskjær omtaler Uniteds videre avancement med et 'hvis'.

De Røde Djævle slog nemlig østrigske LASK Linsk 5-0 i det første opgør.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED