Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2021 09:25
Alissons sjove historie: Vil kunne genkende stemmen på gaden

Fans er en forunderlig størrelse og nogle fans brænder sig fast i bevidstheden hos Premier League-stjernerne. Dét kan Liverpools Alisson Becker skrive under på.


Liverpool-keeperen Alisson Becker sætter enorm stor pris på klubbens fans, der er tilbage efter lang tids coronanedlukning.

Noget der også glæder keeperen er at de lokale børn og unge vælger hans målmandstrøje, når de tager i Liverpool-shoppen.

- Det er en så speciel følelse. Når du ser børn og hvor spændte de er. Nogle gange kan man se børn på gaden, der er iklædt målmandstrøje - og det sker ikke så tit - men det er utroligt.

- Normalt vil de have Bobby, Mo, Sadio eller Virgil på trøjen, så jeg sætter virkelig stor pris på det, når jeg ser børn i målmandstrøjen, fortæller Alisson Becker til Soccerbible.

- Der er ti andre spillere på banen som de kunne have valgt at være, men så valgte de målmandstrøjen. Børn er meget ærlige, når det kommer til meninger og holdninger, og når de tænker på den måde, sender det en god besked om, at jeg har en påvirkning også udenfor banen. 

At børnene vælger Alissons målmandstrøje er én ting. Noget andet er når børnene bakker op på stadion. Her har én bestemt lille fyr brændt sig fast hos den brasilianske keeper.

- I går så jeg et billede af alle fansene på The Kop, og dér så jeg en lille fyr på billedet. Det er sjovt, for jeg kendes hans stemme. Jeg kan altid høre ham, når jeg er på banen, og jeg hører hvad han siger.

- Hvis jeg gik rundt i Liverpool by og hørte ham råbe mit navn, ville jeg kunne genkende stemmen. Det er fint, for når jeg vender mig om på banen, så smiler han altid og siger hej.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE