AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2019 15:28
Alisson: Træningslejr giver os en fordel inden CL-finalen

Liverpool kan ifølge Alisson drage fordel af at tilbringe nogle dage på træningslejr i den spanske sol forud for Champions League-finalen.


For at forberede sig til Champions League-finalen har Liverpool-spillerne tilbragt de seneste dage på træningslejr i Marbella.

Dermed får Liverpool-spillerne blandt andet mulighed for at vænne sig til det spanske klima, og det giver også spillerne lidt frirum til ikke at tænke på andet end fodbold. Det er ifølge klubbens brasilianske målmand med til at give klubben en fordel inden finalen.

- Som forberedelse er det godt for os. Vi slipper for at tænke på alt det udenom, og vi kan bruge mere tid sammen, snakke mere, og det er vigtigt, når man skal opnå store ting, fortæller Alisson til Liverpools hjemmeside.

- Det er det perfekte vejr til at træne. Det er en smule varmere, end hvad vi er vant til, men det er det vejr, vi vil finde i Madrid, så det er godt for os, vurderer målmanden.

Champions League-finalen bliver spillet den 1. juni på Wanda Metropolitano i Madrid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED