AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2019 20:15
Alisson klar til Everton-opgør trods rødt kort

Selv om Alisson modtog et rødt kort mod Brighton, melder tv-station nu, at han står på mål i onsdagens opgør mod Everton.


Liverpool mod Everton er altid et opgør, man som spiller på et af de to hold ønsker at deltage i.

Derfor var udsigten til at sidde på tribunen mod netop Everton på onsdag nok en ekstra frustration for Alisson, da han lørdag eftermiddag modtog et rødt kort i kampen mod Brighton.

Med et kvarter igen blev Alisson udvist for at tage bolden med hænderne uden for feltet, og på det efterfølgende frispark udnyttede Lewis Dunk, at indskiftede Adrian ikke stod klar, og en reducering var derfor en realitet.

Liverpool endte trods udvisningen med at vinde 2-1.

Oven i købet melder Liverpool FCTV nu, at Alisson kan ånde lettet op og forberede sig til kampen mod Everton.

- Det er blevet bekræftet, at Alissons karantæne først træder i kraft mod Bournemouth i næste weekend. Han kan derfor godt spille i Merseyside-derbyet mod Everton på onsdag.

I løbet af de sidste ti Premier League-kampe mellem Liverpool og Everton er det blevet til fire sejre til Liverpool og seks uafgjorte.

Everton har ikke vundet mod Liverpool i Premier League siden 17. oktober 2010.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED