AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:02:2019 12:35
Alexis øjner CL-triumf med United

Alexis Sanchez ser muligheder for at vinde Champions League med Manchester United.


Manchester United går ind til tirsdagens ottendedelsfinale i Champions League mod PSG med masser af selvtillid efter masser kampe i træk uden nederlag og senest en 3-0-sejr over Fulham.

Alexis Sanchez har aldrig vundet turneringen, og chileneren øjner nu muligheden for at gøre det med De Røde Djævle.

- Champions League er en drøm for enhver fodboldspiller. Jeg levede med drømmen i Barcelona og så, hvordan det var. Jeg håber, at jeg kan vinde den en dag, og hvorfor ikke her?

- Vi er kommet videre fra gruppefasen, og nu venter PSG. Det er en stor opgave, men det er 180 minutters fodbold. Alt kan ske. United er en klub med en stor historie og er i stand til at besejre enhver konkurrent, siger han til Daily Mirror og tilføjer:

- Hvis vi vinder på Old Trafford uden at lukke mål ind, synes jeg, at vi er favoritter inden returkampen. Jeg tror, at vi kan gøre det, og dette United-hold har masser af muligheder for at score i Paris.

PSG er uden Neymar og formentlig også uden Edinson Cavani til opgøret på Old Trafford.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED