AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2019 17:02
Alexis inden udlejning til Inter Milan: Har ét særligt krav

Alexis Sanches marreridtstid i Manchester United kan snart være forbi. Han står overfor en udlejning til Inter, men har ét særligt krav til klubben.


Alexis Sanchez har haft et mildest talt forfærderligt ophold hos The Red Devils, siden han skiftede fra Arsenal i 2018.

Men nu er den 30-årige chilener angiveligt på vej til at gennemføre en lejeaftale med Inter Milan for resten af sæsonen.

Ifølge The Mirror har kantspilleren dog ét enkelt, men ganske særligt krav til den italianske klub inden han vil skrive under på lejeaftalen.

Kravet lyder på, at han vil iføre sig trøje nummer 7 i den Italienske storklub. Et nummer som han også bærer i Manchester United.

Ifølge The Mirror skal chileren gennemføre sit obligatoriske lægetjek i morgen.

Om Inter vil gå med til hans krav er endnu uvist, men Sky Sports har meldt, at de er villige til at betale omkring halvdelen af hans vanvittige løn på omkring £500,000 om ugen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED