AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:08:2019 23:18
Alexis-afsked nærmer sig: Serie A-klub regner med at gennemføre handel

Der er bud efter Alexis Sánchez, og der er en stor tro på, at handlen bliver en realitet.


Inter har allerede handlet i Manchester United én gang denne sommer, men den italienske storklub satser på at hente yderligere en spiller i Premier League-klubben.

Tidligere i denne uge kunne Gianluca Di Marzio fortælle, at Alexis Sánchez er på blokken i Inter, men nu lader det også til, at klubben med Antonio Conte i spidsen optrapper interessen.

For ifølge the Guardian håber Inter nu på at kunne leje den chilenske landsholdsspiller i resten af sæsonen, og den normalt så velinformerede avis hævder, at Inter føler sig overbevist om at kunne nå til enighed med Manchester United.

Derefter bør det blive en formalitet at blive enig med Alexis Sánchez, for tidligere denne uge har the Times rapporteret, at den 30-årige kantspiller ville væk fra Manchester United i jagten på fast spilletid.

Det er der formentlig større chance for at få i Inter, hvor Antonio Conte både kan bruge ham på kanten eller som angriber, for hvis man skal tro the Guardian er Alexis Sánchez et alternativ til Edin Dzeko, mens Fernando Llorente også nævnes som en mulighed for Inter.

Transfervinduet for Serie A-klubberne lukker den 23. august. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED