Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2019 14:21
Alexander-Arnold: Vi har lært en ting eller to af City

Liverpool har lært fra deres konkurrenter i toppen af Premier League, afslører Liverpools forsvarsspiller Trent Alexander-Arnold.


Han indrømmer samtidig, at Manchester City ikke er det eneste hold, som Klopp og tropperne har taget ved lære af, de har også taget ting til sig fra den spanske storklub Real Madrid, skriver Manchester Evening News.

Liverpool pressede Manchester City til det sidste i sidste sæsons Premier League, hvor de sluttede 2’er med kun et enkelt point op til holdet fra Manchester.

I 2018 tabte Liverpool Champions League-finalen til Real Madrid, men i år fik de fingrene i pokalen, efter de besejrede Tottenham i Champions League-finalen.

Trent Alexander-Arnold har indrømmet, at Liverpool studerer deres modstandere og lærer dermed at udrydde egne fejl.

- Vi lærte af Madrid, hvordan de vandt deres kampe, og vi brugte det i sidste sæson i ligaen og Champions League. Jeg er sikker på, at vi har taget ting til os fra, hvordan City vandt sidste år. De viste os, hvordan man vinder. De var ubarmhjertige, sagde Trent Alexander-Arnold til The Mail on Sunday.

- At komme så tæt på noget. At komme så tæt på at føle, at du har gjort noget stort og gjort din familie stolt og så på et splitsekund føler du, at du har skuffet alle i verdenen, du føler, at du ikke var god nok.

- Det var noget, vi snakkede om lige efter slutningen på sidste sæson. Det er en motivation ikke at skulle føle sådan igen, sluttede Liverpool-spilleren.

Liverpool møder Manchester City for første gang i denne sæson 10. november, i dag har Liverpool fornøjelsen af at spille på Stamford Bridge mod Chelsea.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED