AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2019 17:39
Alderen tager sin told: Derfor presser Tottenham ikke længere højt

Mauricio Pochettino er bevidst gået væk fra sin taktik om et højt genpres, da han ikke længere mener, at hans mandskab er i stand til det.


Mauricio Pochettino overtog en ung Tottenham-trup, da han i maj 2014 blev udnævnt til klubbens træner.

Forholdsvist kort tid efter sin tiltrædelse blev Spurs-mandskabet hurtigt kendetegnet ved sit høje presspil, der i flere sæsoner rangerede som blandt de mest effektive i Premier League.

Men denne sæson er Tottenham helt stoppet med at gøre brug af det høje pres, og det er et bevidst valg fra Pochettinos side, skriver Football Insider.

En kilde tæt på Londonklubben fortæller til det engelske medie, at den argentinske manager og trænerstaben ikke længere føler, at spillerne er i stand til det.

Spurs' i dag aldrende trup er ikke længere i stand til at presse modstanderholdene højt og bredt på banen, som de plejede. Statistikken viser også samtidigt, at holdets løbe- og sprintstatistik er blandt de dårligste i Premier League.

Man kan så diskutere, om det er på grund af gamle, trætte ben, eller om det er et direkte resultat af Mauricio Pochettinos fravalg af det høje genpres.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED