AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:12:2019 21:24
Alan Pardew: WhatsApp har en giftig effekt på spillerne

Den 58-årige træner giver ikke meget for sociale medier. Og da slet ikke WhatsApp.


Alan Pardew, som har gået arbejdsløs siden forrige sommer, bruger nu en del af sin fritid på at sende en bredside afsted mod den sociale app WhatsApp.

App'en bliver i stor stil brugt af professionelle Premier League-spillere, men ifølge Alan Pardew fører app'en intet godt med sig.

- I dag, når spillerne forlader træningsanlægget, forlader de aldrig rigtigt træningsanlægget. I stedet WhatsApp'er de hinanden, og det er ofte giftigt indhold, som spreder sig til alle i truppen.

- Pludselig når du ankommer til træningsanlægget, så kan der være opstået en mærkelig atmosfære på grund af noget indhold fra WhatsApp. Og så kan du ikke rigtigt sætte dit aftryk.

Alan Pardew er derfor ikke fan af den hyppigt brugte kommunikations-platform.

- Det er helt ude af kontrol. Du kan ikke infiltrere systemet, og det ønsker du sådan set heller ikke, for så ville det bare skabe endnu flere problemer. Senior- og de giftige spillere har mere magt over omklædningsrummet end tidligere.

Flere klubber har i dag WhatsApp-grupper, som kun indeholder enkelte hold, hvilket betyder, at trænere og andre fra medarbejderstaben ikke har adgang til den.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED