Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2021 12:38
Agger med nye afsløringer: Sådan spolerede City mit Barcelona-skifte

Daniel Agger er nu kommet med nye afsløringer om, hvordan Manchester City spolerede skiftet til Barcelona.


Det er ikke nogen hemmelighed, at Daniel Agger over flere omgange havde muligheder for at forlade Anfield.

Det er heller ikke noget nyt, at han havde muligheden for at skifte til den spanske klub, Barcelona, men nu er den tidligere Liverpool-dansker kommer med nye afsløringer om hændelsen i sommeren 2013.

- Hvor tæt var jeg på Barcelona? Jeg havde kontrakten foran mig. Jeg skulle bare sætte min underskrift. Jeg kunne have gjort det, da Liverpool rent faktisk var enig om en pris med Barcelona. Dengang var det (ca. £17 millioner) mange penge for en forsvarsspiller, siger Daniel Agger til The Athletic.

- De accepterede. Jeg accepterede vilkårene. Jeg kan huske, at jeg var nødt til at gå ned i løn, men det havde jeg det fint med. Dagen, hvor jeg skulle underskrive, kom Manchester City med et bud, der var større. Liverpool vendte tilbage til Barcelona og sagde: "Det her er prisen nu".

- Barcelona sagde: "Fuck af. Vi havde en aftale. Det kan I ikke ændre nu". Min agent fortalte mig, at Barcelona ikke ville være en del af en auktion - og slet ikke med City. Jeg tog fat i Liverpool og sagde: "Jeg er ligeglad med, hvor meget City har tilbudt. Jeg spiller aldrig for dem, så glem det". Liverpool forsøgte tre gange med mig (at overbevise Agger, red.), fordi City blev ved med at hæve buddet. Der var ingen chance. Jeg ville aldrig spille for en af Liverpools rivaler. Jeg ville kun til Barcelona. Liverpool pissede Barcelona så meget af, at der i sidste ende ikke skete noget, lyder det fra Daniel Agger.

Du kan læse hele interviewet med Daniel Agger her, hvis du har abonnement hos The Athletic.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE