Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2021 15:47
Agger følte sig 'pisset på' af Liverpool: "Nu er det mine regler"

Daniel Agger var ikke ligefrem tilfreds med Liverpool tilbage i sommeren 2014.


I interview med The Athletic har Daniel Agger fortalt, hvordan Liverpool og Manchester City var med til at sætte en stopper for et skifte til Barcelona.

Det var i sommeren 2013, og året efter endte midtstopperen med at skifte til Brøndby.

Daniel Agger fortæller også, at der var flere klubber, der var klar med en kontrakt til ham, men han nægtede, fordi han ville kun til Brøndby.

- Jeg sagde til Liverpool, at jeg ikke engang ville kigge på dem (tilbuddene, red.). Jeg sagde, at jeg skulle til Brøndby eller blive. Efter jeg sagde, at det var på tide at skifte, kom Brendan Rodgers til mig og sagde: "Men vi har brug for dig her", siger Agger til The Athletic.

- Liverpool ville sælge mig til en anden klub, men jeg var så irriteret på dem, at jeg sagde: "Nu laver jeg reglerne". Det var typisk mig, fordi når jeg havde sat mig for noget i hovedet, især når jeg følte mig pisset på, så tænkte jeg: "Nu viser jeg dem, at jeg bestemmer".

- Måden, som det endte i Liverpool på, var en af grundene til, at min karriere også sluttede. Fodboldmæssigt var det ikke et klogt skifte (til Brøndby, red.). Jeg lavede en stor fejl ved ikke at vide, hvad jeg kom tilbage til, lyder det fra Daniel Agger.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE