Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2021 11:59
Agenten afslører: City-profil har masser tilbud fra klubber

Fernandinho kommer ikke til at mangle muligheder, når han forlader Manchester City.


Denne sæson bliver efter alt at dømme Fernandinhos svanesang i Manchester City, for der er adskillige bejlere til den 35-årige veteran, hvis kontrakt med The Cityzens udløber tl sommer.

Både europæiske såvel som brasilianske klubber skulle være klar til at tilbyde midtbanespilleren kontrakt, når sidste kapitel i City-karrieren er skrevet. Det afslører spillerens agent, Giovanni Branchini.

- Vi har modtaget adskillige tilbud fra gode projekter i Brasilien og fra europæiske klubber. Han er en fænomenal spiller og person, siger Branchini til Globo Esporte.

- Jeg tror ikke, det varer længe, før han træffer sin beslutning. Alle ved, at Fernandinho har en stor forkærlighed for Athletico Paranaense og deres ledelse. Jeg har også et godt forhold til klubbens præsident.

Fernandinho har en fortid i den brasilianske klub, og ifølge Branchini er den næsten umuligt at se midtbanespilleren vende tilbage til sit hjemland uden at skifte til sin gamle klub.

Med under et halvt år tilbage på sin kontrakt med Manchester City kan Fernandinho frit forhandle en forhåndsaftale på plads med andre klubber.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED