AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:11:2019 18:12
Agent: Torreira er ikke glad for ny rolle i Arsenal

Lucas Torreiras agent kan nu fortælle, at Arsenal-spilleren ikke er tilfreds med sin nye rolle i klubben.


Fra fast mand til rotationsspiller.

Den retning er der formentlig ikke nogle fodboldspillere, der ønsker at gå, men det har været tilfældet for Lucas Torreira i denne sæson.

Som en konsekvens deraf, er han blevet rygtet væk fra Arsenal gennem de seneste uger, og forleden kunne Sky Sports Italia-journalisten, Antonio Russo, fortælle, at Lucas Torreira har informeret klubben om, at han ønsker at skifte klub.

Nu er det imidlertid midtbanespillerens agent, som udtaler sig, og han kan fortælle, at Lucas Torreira ikke er glad for sin nye rolle i klubben.

- Alt er muligt i fodbold. Torreira er glad for at være i Arsenal, selvom han rolleændringen ikke har gjort ham glad, siger Raffaele Bentancur til Radio Marte.

- Det må være sagt, at i år er det hele holdet, der ikke gør det godt, men jeg tror, at Arsenal gerne vil beholde ham.

Lucas Torreira har blot spillet 355 minutter i Premier League indtil videre, og han er blandt andet blevet sat i forbindelse med AC Milan.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED