Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Agent tordner mod United efter skuffende behandling

Af Emil Plovgaard
29.09.2022 Kl. 10:26
Han langer hårdt ud efter klubben.

Politik og interesser spiller en rolle hos Manchester United.

Så klar er meldingen fra Donny van de Beeks tidligere agent, Guido Albers.

Van de Beek skiftede til Manchester United i 2020, men er siden da kun blevet givet chancen fra start fire gange.

Albers varetog van de Beeks interesser, inden United-spilleren skiftede til Ali Dursun.

I et interview med Voetbal Primeur, lyder det fra Albers, at van de Beek ikke har fået en fair chance hos Manchester United, hvor man foretrækker større navne under Ole Gunnar Solskjærs ledelse.

– Jeg så skuffelsen med den måde, han blev behandlet på af Manchester United, og han har set tæt på nærmeste hold, hvad jeg gjorde for at vende situationen.

– I Holland har Donny modtaget alle former for anerkendelser, han har præsteret godt og han var super populær hos fansene. Han spillede aldrig hos Manchester United. Forholdet mellem ham og klubben kølnede virkelig af.
 
– Politikker og interesser spiller en rolle der. Han var nødt til at konkurrere med Paul Pogba. Han (Paul Pogba, red.) kom for sent til træningslejr (i marts 2021), sagde undskyld og var så klar til at spille igen – i stedet for en dreng, som havde trænede 10 timer om dagen i otte uger for at vise, at han var god nok.
 
Albers fortæller videre, at han er i løbende kontakt med van de Beek, der endnu ikke er slået igennem under klubbens nye manager, Erik ten Hag.
 
– Jeg undervurderede, hvad det har gjort ved ham mentalt, at han ikke spiller længere. Jeg skulle have kigget noget tidligere på, hvordan jeg kunne have hjulpet ham.
Annonce