AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2020 22:51
Agent om United-talent: Det er tid til at komme videre

Tahith Chongs tid i Manchester United er ved at slutte. Det fortæller spillerens agent, som siger, at Ole Gunnar Solskjær ikke har planer for midtbanespilleren.


Han blev skreget op som et stort talent i Manchester United, men det er aldrig blevet forløst i den engelske klub – og det kommer heller ikke til at ske.

Midtbanespilleren har fået flere chancer på førsteholdet, men han har ikke slået til, og derfor er han også røget ud i kulden igen. Til sommer har han kontraktudløb, og selvom han er blevet tilbudt en ny aftale, kommer han ikke til at blive i klubben.

Således fortæller Chongs agent, Erkan Alkan, til Voetbal International, at Ole Gunnar Solskjær ikke er enig med klubbens ledelse.

- Han har et anderledes syn på Tahith end ledelsen, En træner tænker på sig selv. Jeg tænker på min spiller. Han skal komme til et punkt, hvor han føler, at han ikke kommer videre. Så er det tid til at komme videre, siger agenten.

- Det vigtigste er, at den næste klub skal have en god plan for ham, så Tahith kan udvikle sig yderligere i et godt miljø.

På det seneste har Inter været i forhandlinger med Tahith Chong, og det synes sandsynligt, at midtbanespilleren kan havne i den italienske klub senest til sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED