Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2020 14:46
Agent Mané på spil: Liverpool arbejder på endnu en kæmpetransfer

Le Parisien skriver, at The Reds i øjeblikket forsøger at danne noget af et midterforsvar.


Sadio Mané er senegaleser. Kalidou Koulibaly ligeså. Angriber og forsvarer skulle til og med også være gode venner, så på mange måder virker det oplagt at bruge Mané, hvis man skal overtale Napoli-stjernen til at skifte til Liverpool.

Og det skulle netop være tilfældet, melder Le Parisien denne onsdag. Mané skulle lige nu forsøge at overtale napolitanernes kolos til at vælge Liverpool og vrage Manchester City, hvem han allerede skulle have en kontrakt på plads med.

Men én ting er at overtale forsvarsstjernen selv. Noget andet er at få Napoli-præsident Aurelio de Laurentiis til at sælge. Manchester City har angiveligt stødt hovedet mod en mur hele sommeren i forsøget på at blive enige om en salgspris.

Spørgsmålet er så, om Liverpool har mere held med sig, hvis klubbens interesse er reel. Koulibaly skulle nemlig være værdisat til omkring £75 millioner, og selvom Liverpool havde lagt op til en stille sommer på transfermarkedet, men alligevel er vågnet op med signings af Thiago og Diogo Jota, så lyder prisskiltet måske for massivt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED