AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2020 17:27
Agent har tilbudt Manchester United-talent til endnu en italiensk storklub

Tahith Chong ligner mere og mere en spiller, der forlader Manchester United efter denne sæson.


Tahith Chong skulle være et talent, som Ole Gunnar Solskjær og Manchester United gerne ville beholde, men det ser ud til at være nemmere sagt end gjort.

Den hollandske winger har kontraktudløb efter denne sæson, og der har allerede været rygter om, at Juventus forsøger at lave samme nummer, som da den italienske storklub hentede en ung Paul Pogba på en fri transfer.

Den Gamle Dame er dog ikke den eneste italienske klub, som er interesseret i Chong. Fabrizio Romano fra Sky Italia skriver denne tirsdag, at Chongs agent i dag har afholdt møder med Inter.

Umiddelbart tyder det på, at det 20-årige talent gør sig klar til at forlade The Red Devils til sommer.  Og er det ikke tilfældet, så udforsker han i hvert fald sine muligheder først, før han forlænger med Manchester United.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED