Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2020 19:29
Agent: Girouds fremtid vil blive taget op inden længe

Oliver Girouds agent, Michael Manuello, fortæller til mediet, FootMercato, at franskmandens fremtid i Chelsea vil blive taget til overvejelse, hvis situationen ikke ændrer sig


Oliver Giroud har ikke fået meget spilletid denne sæson, hvor han er tredjevalget i Chelseas angreb, og det skal laves om, hvis franskmanden vil have forhåbninger om at komme med til EM til sommer. 

Den franske landstræner, Didier Deschamps, gjorde det klart over for pressen tidligere på ugen, at han snart vil have svært ved at udtage Giroud, hvis han ikke begynder at spille mere regelmæssigt. 

Girouds agent, Michael Manuello, indrømmer, at denne situation er set før efter kontraktforlængelsen på ét år i sommers. 

- Reelt set er der sket meget siden starten af september. Tingene har ændret sig markant, men ikke på det franske landshold, fortæller Manuello til FootMercato. 

Hvis tingene ikke ændrer sig, skal Giroud kigger efter andre muligheder, mener Manuello. 

- Vi må være ærlige, og hvis det fortsætter sådan, så skal vi - for hans skyld - kigge på mulighederne, konstaterer agenten. 

- Det ideale vil være at prøve en hel ny kultur, en ny udfordring. Hvis en god Premier League-klub kommer på tale, vil vi overveje det, men der er en mulighed for at komme ud og opleve noget helt nyt. 

Oliver Giroud har scoret 29 mål i 94 optrædner for the Blues. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED