AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:05:2020 16:20
Agent bekræfter: En aftale med United bliver indgået i dag

Odion Ighalos agent fortæller, at man bliver enige om en ny aftale med Manchester United denne søndag.


Intet er officielt endnu, og i skrivende stund er der mindre end otte timer til, at Odion Ighalo ikke længere er en Manchester United-spiller, men nigerianerens egen agent bekræfter nu, at man når til enighed om en forlængelse af angriberens kontrakt.

- Vi bliver enige i løbet af dagen. Aftalen vil betyde, at Ighalo bliver hos klubben frem til januar 2021, fortæller agenten Atta Aneke til norske Nettavisen.

Det norske medie skriver også, at Ighalo havde håbet på en endnu længere aftalem men at både Manchester United og spilleren er tilfredse med vilkårene for den kommende aftale, som altså ikke er blevet gjort officiel endnu.

Adskillige engelske medier skriver dog også, at en aftale med Shanghai Shenhua, Ighalos moderklub, er tæt på at blive indgået.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED