AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2019 15:45
Agent bekræfter Chelseas interesse i Watford-profil

Chelsea er ifølge en agent interesseret i Roberto Pereyra. En handel forventes dog tidligst at kunne komme på tale efter sæsonen.


I starten af november erfarede Sunday Mirror, at Chelsea havde tilføjet Roberto Pereyra til listen over mulige afløsere for Eden Hazard, og det rygte har tilsyneladende sandhed over sig.

Ikke desto mindre bekræfter Roberto Pereyras agent nu over for Tuttosport, at Chelsea er en af de klubber, som viser interesse for den argentinske midtbanespiller, som også er i kikkerten hos Torino.

- Chelsea er også interesseret, men Watford har udskudt alt indtil juli. På transfermarkedet kan man aldrig sige aldrig, men jeg kan nærmest kategorisk afvise et skifte i januar. Han er fokuseret på holdet, og klubben vil ikke sælge ham halvvejs gennem en sæson, siger Sergio Furlan til en italienske sportsavis.

28-årige Roberto Pereyra er fast mand for Watford, hvor han i 21 kampe har bidraget med seks mål og to assists.

Til sommer vil han have to år tilbage af sin aftale med the Hornets, som han skiftede til i sommeren 2016 fra Juventus.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED