Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2021 11:49
Agent bekræfter: Arsenal-lejesvend skal ingen steder denne måned

Lucas Torreira forlader ikke Atletico Madrid denne måned, hvis man skal tro midtbanespillerens agent.


Arsenal er bekymrede over Lucas Torreiras manglende spilletid i Atletico Madrid, og det er ikke fordi, den uruguaynske midtbanespiller mangler bejlere, skulle hans ophold i den spanske storklub stoppe før tid.

Men det kommer ikke til at ske, hvis man skal tro spillerens agent, Pablo Bentancur.  Der har ellers været rygter om en mulig byttehandel med Inter samt interesse fra en lang række andre italienske klubber, men det afviser agenten.

- Der har ikke været nogen kontakt med Inter om Torreira. Jeg har ikke modtaget nogle opkald. Torreira er i Atletico, og han befinder sig godt i klubben og skifter ikke denne januar, fortæller Bentancur ifølge FCInter1908.

For to dage siden kunne Arsenals sportsdirektør Edu Gaspar ellers afsløre, at flere klubber havde været i kontakt med ham for at høre, om der var en mulighed for at leje Torreira denne måned.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED