AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:01:2019 17:10
Agent: Arnautovic ønsker skifte til Kina

Arnautovic' bror og agent har udtalt, at West Ham-angriberen ønsker et skifte til Kina denne måned.


Det er ikke mere end et par måneder siden, at Danijel Arnautovic, bror og agent til Marko Arnautovic, udtalte, at West Ham-angriberen ønskede en større udfordring for en Champions League-klub.

Det var dengang, for nu ønsker den østrigske angriber sig åbenbart til Kina.

Onsdag kom det frem, at et unavngivent kinesisk hold havde budt £35 millioner på angriberen, og 29-årige Arnautovic er ifølge broderen ivrig efter et skifte.

- West Ham har købt Marko for peanuts. De betalte £20 millioner for ham, hvilket er så godt som intet på det nuværende marked, står der i erklæringen fra angriberens agent og bror.

- Nu har West Ham fået et fantastisk tilbud, som næsten er dobbelt så stort som det, de betalte for ham. Han ønsker at skifte til et andet land og spille om titler, og det er hans store ønske, at West Ham accepterer buddet fra Kina.

Ifølge Talksport skulle det kinesiske hold, som håber på at anskaffe sig Arnautovic, være Shanghai SIPG, som vandt det kinesiske mesterskab sidste sæson. 

Holdet er allerede i besiddelse af velrenommerede stjerner som Hulk og Oscar,  men det er usikkert, hvorvidt de kan tilføje Arnautovic til stjernerækken.

West Ham afviste i hvert fald den kinesiske klubs første bud,  hvorfor agent Danijel Anautovic nu tigger og beder Londonklubben om at lade broderen skifte –  formentlig fordi han har fået tilbudt en abnormt høj løn i Kina. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED