Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:09:2021 11:35
Agbonlahor: 'Jeg er mere målfarlig end denne Liverpool-angriber'

Den tidligere Aston Villa-angriber Gabriel Agbonlahor er ikke just imponeret af Liverpool-angriberen Roberto Firmino.


Roberto Firmino har udviklet sig til en elite fodboldspiller i løbet af sin tid i Liverpool, men brasilianeren har alligevel måtte lægge øre til en del kritik i løbet af de seneste år.

Liverpool-fansene er ikke tilfredse med angriberens målfarlighed, som heller ikke har vist sig fra nogen farlig side.

Kritikken lyder også fra eksperter; blandt andet den tidligere Aston Villa-angriber Gabriel Agbonlahor.

Englænderen var aldrig kendt for selv at være nogen kynisk herre foran mål, hvorfor det var ørehængende, da Agbonlahor i samme forbindelse postulerede, at han mener, at han var en farligere angriber end Liverpool-profilen Firmino er nu:

- Liverpool kan være med i titelkamp, men for mig vil de ikke vinde, fordi de har gået fra dette transfervindue uden at hente en anden angriber ind, indleder den pensionerede Villa-spids over for mediet TalkSport.

- Firminos scoringsprocent er værre end min, og det siger noget. Han er skadet nu. Hvis du spørger Liverpool-fans, om han er for ufarlig, vil de sige det samme. Hvis du spørger tidligere Liverpool-spillere, vil de sige det samme.

29-årige Roberto Firmino har nettet 18 gange over de seneste to Premier League-sæsoner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE