AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2020 21:51
Afviste Solskjær: Nu vil Ancelotti have Serie A-profil

Ifølge den italienske journalist, Alfredo Pedulla, har Everton taget kontakt til Inter Milan om at hente Matías Veciono.


Solskjær kunne ikke lokke Matías Vecino til Old Trafford, men måske kan Carlo Ancelotti. 

Det mener i hvert fald den italienske journalist, Alfredo Pedulla, der på sin egen hjemmeside har rapporteret, at Everton i går aftes tog kontakt til Inter Milan omkring en mulig transfer. 

Sådan var det også tilfældet for tre uger siden, hvor Inter Milan blankt afviste Everton, men denne gang skulle de to klubber have en reel dialog. 

Pedulla skriver på sin hjemmeside, at Inter Milan ønsker en permanent aftale, mens Ancelotti & Co. hælder mere til en lejeaftale med købsoption. 

Tiden vil vise, hvem der bøjer sig først, eller om de parter overhovedet kan blive enige. 

Napoli skulle også være på tale for Vecino, men indtil videre vides det ikke, om Inter Milan er villige til at sælge til ligarivalerne. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED