Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2021 17:14
Afviste første kontraktudspil: Derfor gik Manchester United all in på Rangnick

Ralf Rangnick var ikke meget for at forlade Lokomotiv Moskva, men et skifte til Manchester United var for godt til at afvise.


Det tyder på, at det kun er spørgsmål om tid, før Ralf Rangnick bliver ansat som midlertidig manager i Manchester United.

Der mangler blot, at Lokomotiv Moska løsriver ham fra sin kontrakt.

Ifølge den norske journalist, Fredrik Filtvedt, har Manchester United været i kontakt med tyskeren i flere uger, og han var også en kandidat til jobbet på Old Trafford, inden klubben i stedet gik med Louis van Gaal.

Daily Telegraph erfarer, at Ralf Rangnick var ønsket i Chelsea efter fyringen af Frank Lampard, men han valgte at afvise London-klubben. 

Selv om han var tilfreds i det russiske, så var muligheden for at stå i spidsen for god til at afvise. 

Manchester Evening News skriver, at Ralf Rangnick afviste Manchester Uniteds første tilbud, men han valgte at acceptere, da de vendte tilbage med et nyt udspil.

Da PSG ikke viste nogen intentioner om at frigive Mauricio Pochettino, valgte ledelsen i Manchester United at ansætte en midlertidig manager.

Trods samtaler med adskillige kandidater, som også gik godt, så var ledelsen fast besluttet på at gå med deres førstevalg fra start - nemlig Ralf Rangnick.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE