AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2020 15:57
Afvist prompte: Tottenham har budt ALT for lavt på forsvarer

Record skriver, at Tottenham har fået et bud på Benfica-stjernen Ruben Dias afvist.


José Mourinho skulle være fan af defensive forstærkninger og Benfica-forsvarer Ruben Dias, men skal Tottenham-træneren have sit ønske opfyldt om signingen af sin landsmand, skal der flere penge på bordet.

Benfica har nemlig afvist Londonklubbens første forsøg på at signe den 22-årige portugisiske landsholdsspiller, skriver Record denne onsdag.

Dias er i både portugisiske og engelsk presse blevet sat i forbindelse med Tottenham gennem flere måneder, så det er ikke usandsynligt, at Spurs skulle være kommet med et bud.

Problemet er bare, at det efter sigende er alt, alt for lavt, da Daniel Levy og Tottenham havde håbet, at et bud på omkring €45 millioner.

Det er bare ikke i nærheden af at være nok til at overtale Benfica-præsident Luis Filipe Vieira til at sælge, da han for nyligt havde held til at forlænge med Dias og samtidigt oppe forsvarerens frikøbsklausul fra €60 til €100 millioner.

Mindre end €100 millioner skulle dog kunne gøre det, men der er lang vej mellem Tottenhams nuværende bud og mindsteprisen, som den portugisiske storklub vil acceptere.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED