Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2021 19:54
Afvist: Barcelona vil ikke lade Arsenal-transfermål skifte

Målmanden Neto har bedt om at få lov til at skifte væk fra FC Barcelona, men det ønske har klubben ikke accepteret


Som vi kunne berette fredag har Arsenal set sig lune på FC Barcelona-målmanden Neto, der agerer backup for Marc-André Ter Stegen på Camp Nou. Og ønsket om en aftale ser ud til at være gensidigt. 

For nu afslører Barca-manager Ronald Koeman nemlig, at brasilianeren har bedt om at få lov til at skifte klub denne januar. Han fortæller dog også, at Barcelona har sagt nej. 

- Det er sandt, at hans (Netos, red.) repræsentant har bedt klubben om lade ham skifte, og vi har sagt nej, fordi han er en vigtig målmand for os, og vi ønsker at være rigtig godt belagt på alle positioner, udtaler Koeman ifølge Goal.

Arsenal skulle efter sigende være interesseret i Neto som en mulig reserve til Bernd Leno. Keeperen ønsker netop at skifte væk fra den spanske storklub på grun af manglende spilletid. Han har vogtet målet for Barcelona ni gange i denne sæson. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED