AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2019 08:56
Afviser ny City-kontrakt: Sterling fisker efter La Liga-skifte

The Transfer Window Podcast erfarer, at Raheem Sterling skulle have afvist adskillige forsøg på at forlænge med Manchester City.


Raheem Sterling har kontrakt med Manchester City frem til 2023, så der er ingen grund til at gå i panik endnu, men det må være foruroligende for klubledelsen, at den 24-årige engelske stjerne i øjeblikket afviser kontrakttilbud efter kontrakttilbud.

Det erfarer journalisterne Ian McGarry og Duncan Castles fra The Transfer Window Podcast.

- Vi har forstået, at Sterling og hans repræsentanter har afvist adskillige kontrakttilbud fra Manchester City. Klubben vil gerne belønne ham med en ny kontrakt og har tilbudt en bedre aftale, siger McGarry.

- Men Sterling vil gerne finde ud af denne sommer, hvad han har af muligheder for at skifte klub, skifte land og skifte liga.

Der har tidligere været relativt pålidelige forlydender om, at Raheem Sterlings agenter skulle være mødtes med repræsentanter for Real Madrid for at "lægge fundamentet" for en mulig fremtidig transfer.

Samtidigt har Sterling heller aldrig lagt skjul på, at han har ambitioner om at spille i udlandet, inden karrieren er ovre.  Derfor giver det god mening, at han ikke ønsker at forlænge med Manchester City.

- Han vil gerne spille i spansk fodbold, og han anses som en af de bedste spillere i verden lige nu og er måske den mest attraktive spiller i Premier League, hvis man er udenlandsk topklub, siger Castles.

- Men hvis han forlængede sin kontrakt med Manchester City igen, ville det formentligt være helt frem til enten 2024 eller 2025, og så bliver det potentielt svært at forlade Manchester City i fremtiden.

For The Citizen har ikke tradition for at sælge spillere, de ikke ønsker at sælge, så derfor tør Raheem Sterling angiveligt ikke binde sig længere end nødvendigt.

I hvert fald ikke før han ved, om der er interesse fra FC Barcelona og Real Madrid eller ej.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED