AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:11:2017 22:36
Afviser Juventus - Emre Can til Manchester City?

Manchester City er angiveligt favoritter i kampen om Emre Can.


Ved årsskiftet kan Emre Can forhandle med udenlandske klubber, medmindre han skriver under på en ny kontrakt med Liverpool inden da. 

Det ser dog ikke ud til at blive tilfældet, og derfor står den tyske midtbanespille til at forlade Anfield på en fri transfer næste sommer. 

Juventus har i længere tid været nævnt som de store favoritter til at hente Emre Can, men ifølge Daily Mail er Manchester City nu favoritter.

Pep Guardiola er en stor beundrer af Emre Can, og han vil intensivere jagten, når Manchester City får muligheden for at forhandle med tyskeren.

Jürgen Klopp er tidligere blevet spurgt ind til en kontraktforlængelse med Emre Can, og det kan muligvis blive en realitet til maj.

- Det er tilladt at skrive under med os til maj. Det vil jeg ikke have et problem med, men vi må også respekterer en kontrakt. Når den slutter, så er der ikke noget at gøre, og der vil være to parter, som kunne have gjort tingen anderledes.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED