AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2020 09:42
Aftalen er på plads: Real Madrid snupper Ajax-stjerne for stort beløb

Real Madrid og Ajax er angiveligt nået til enighed om en sommertransfer, der sender Donny van de Beek til Santiago Bernabeu.


Efter flotte præstationer i Champions League sidste sæson var flere af Ajax-spillerne i søgelyset hos de europæiske storklubber.

Matthijs De Ligt og Frenkie De Jong endte også med at forlade Ajax, men sådan gik det ikke for Donny van de Beek, der blev i den hollandske klub.

Efterfølgende har der været snak om et januarskifte med Manchester United som potentiel bejler, men det forlyder nu, at han skal til Real Madrid i næste transfervindue.

De Telegraaf erfarer, at Ajax er nået til enighed med Real Madrid om en pris på €55 millioner (411 millioner kroner), der sender ham til Santiago Bernabeu til sommer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED