AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2019 15:39
Aftalen er på plads: Liverpool henter ny målmand

Liverpool har følt sig nødsaget til at hente en ny målmand, og aftalen er nu plads.


En skade til Alisson har fået Liverpool til at reagere.

I løbet af de seneste dage er det blevet rapporteret, at Liverpool havde tilbudt en kontrakt til Andy Lonergan, og at den 35-årige målmand allerede kunne være med i den kommende Super Cup-kamp mod Chelsea.

Det er nu rykket et skridt nærmere, for Liverpool Echo kan således nu berette, at parterne er blevet enige om en etårig kontrakt, som ventes at blive offentliggjort inden for ganske kort tid.

Allerede tidligere på sommeren var Andy Lonergan, som kan hentes på en fri transfer, en del af Liverpool-truppen på klubbens forberedelser til sæsonen i manglen på målmænd, og han startede endda på banen i træningskampen mod Sevilla.

Nu kan han se frem til at skulle være en del af Liverpool-truppen resten af sæsonen, men spilletid skal han nok ikke regne med. Nu er det Adrián, som står til at være førstevalg, mens Alisson er ude.

Liverpool har desuden også Caiomhin Kelleher i førsteholdstruppen, men han er kun lige vendt tilbage på træningsbanen efter en håndskade.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED