Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2022 20:12
"Aftalen er i hus": Chelsea-stjerne skifter til Barca

Aftalen er så godt som i hus, skriver spansk medie.


FC Barcelona nærmer sig en aftale med Chelseas spanske back Cesar Azpilicueta.
 
Det skriver El Chiringuito.
 
Blaugrana er i øjeblikket i gang med en genopbygning af holdet, efter at klubben i en periode var ramt af et stort gældsbjerg og et smerteligt lønloft.
 
Og det gør man bedst ved at sikre sig nye spillere gratis. Som tilfældet også er med Azpilicueta, hvis kontrakt med Chelsea udløber ved slutningen af sæsonen.
 
Den 32-årige back er en attraktiv løsning for Barca, i og med, at han kan udfylde flere pladser i forsvaret, og på den vis er forholdsvis alsidig.
 
Ifølge mediet er aftalen så godt som i hus, og den spanske landsholdsspiller skriver under på en to-årig kontrakt, der kan forlænges med yderligere et år via en option.
 
Azpilicueta kan qua sin kontraksituation allerede nu forhandle med andre klubber, og det kan kun en ny Chelsea-kontrakt forhindre.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE