Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2021 12:09
Aftale på plads: Everton henter 'Englands bedste 16-årige'

Everton har netop landet en aftale med det 16-årige stortalent Francis Okoronkwo, der skifter til fra Sunderland.


Everton har mistet et par store talenter i løbet af de seneste par transfervinduer, men i dag er der omsider godt nyt på samme front.

Avisen Liverpool Echo erfarer, at Everton har landet en aftale til en værdi af én million pund, hvilket skal sende League One-klubben Sunderlands stortalent Francis Okoronkwo til Merseyside-klubben.

Aftalen er efter sigende på plads, hvor den kun 16-årige kantspiller vil underskrive en kontrakt med Everton, når han senere på måneden fylder 17 år.

Echo udnævner samtidig Okoronkwo som en af 'sin årgangs største talenter i hele England'.

Okoronkwo blev noteret for i alt 17 kampe med tre mål og tre assists i den forgangene U18 Premier League-sæson.

Nyheden om handlen falder belejligt for Everton-fansene, som tidligere på sommeren måtte se den højt lovede 17-årige venstre back Thierry Small forlade klubben til fordel for Southampton.

I sommeren 2020 lod man en anden guldfugl smutte i Mohamed-Ali Cho, der allerede har udviklet sig til en profil for sit Ligue 1-mandskab Angers i en alder af blot 17 år.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE