Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Aftale på plads: Nu har Arsenal budt

Af Emil Plovgaard
21.06.2024 Kl. 08:32

Arsenal havde et godt transfervindue i sommeren 2023.

Her lykkedes det Mikel Artetas mandskab at sikre sig flere store stjerner. Declan Rice, Kai Havertz og David Raya spillede således alle betydningsfulde roller i den netop overståede sæson.

Det var dog ikke nok til at vriste Premier League-trofæet ud af hænderne på Manchester City. Pep Guardiolas mandskab vandt Englands bedste række for fjerde sæson i træk – en rekord.

Nu er Arsenal på jagt efter forstærkninger på transfermarkedet, da man ønsker at forbedre de foregående to sæsoners placeringer.

Det tyrkiske medie Ajan Spor kan nu berette, at Arsenal har budt 149 millioner kroner på den tyrkiske landsholdsspiller Ferdi Kadioglu.

Tidligere på året, lød det, at Arsenal allerede havde en aftale på plads med Kadioglu om de personlige betingelser, men siden da har der været meget stille om en mulig signing.

Den 24-årige Kadioglu var imponerende for Fenerbahce i den forgangne sæson, hvor han scorede et mål og tilføjede fire oplæg til samlingen. Præstationerne sikrede ham en udtagelse til den tyrkiske EM-trup, og han spillede samfulde 90 minutter i tirsdagens 3-1-sejr over Georgien.

Arsenal må dog se i øjnene, at der er konkurrence om Kadioglu, som også Borussia Dortmund jagter på. Den tyske storklub har tænkt sig at byde mere end Arsenal.

Fenerbahce ønsker 256 millioner kroner for spilleren, og det er ingen af de to klubber i nærheden af i øjeblikket.

West Ham, Aston Villa, Tottenham, Liverpool, Manchester City og Wolves er tidligere blevet sat i forbindelse med tyrkeren.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce