AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2020 16:13
Afstemning: Skal der være kunstig tilskuerlyd i Premier League?

Du bedes tage stilling til, hvorvidt Premier League bør gøre brug af kunstig tilskuerlyd, hvis kampene bliver spillet for lukkede døre.


Der var ingen tilskuere på stadion, men man kunne alligevel høre, at der var fans, der sang og hujede.

Hvordan kunne det så lade sig gøre?

Jo, der var tilsluttet kunstig tilskuerlyd til flere Bundesliga-kampe i denne weekend, så TV-seerne skulle have en fornemmelse af, at der var stemning.

Da den bedste tyske række blev genoptaget i forrige weekend, var det muligt at høre spillerne og trænerne råbe under kampene, der mest af alt føltes som træningskampe uden tilskuere.

Brugen af kunstig tilskuerlyd har skabt stor debat på de sociale medier de seneste dage, og nu er spørgsmålet, om vi også kan komme til at opleve kunstig tilskuerlyd, hvis Premier League som forventet genoptages i næste måned.

Nu spørger vi dig, hvad du synes om brugen af kunstig tilskuerlyd til kampe, hvor der ikke er tilskuere på stadion. Giv din holdning til kende herunder.

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED