Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

AFSTEMNING: Hvem vinder Premier League 2018/19?

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
10.08.2018 Kl. 10:50
Nu har du muligheden for at komme med dit bud på en vinder af den kommende Premier League-sæson.

Bliver det mestrene fra Manchester City, der gentager successen fra sidste sæson, eller bliver det endelig Liverpools år?

Arsenal og Chelsea har nye trænere i spidsen for sig, og hvem ved, om Unai Emery eller Maurizio Sarri allerede i deres første sæson formår at give deres respektive klubber en fodboldrenæssance?

Manchester United er Manchester United, og selvom klubbens pre-season har været rædderlig, og Mourinho brokket sig i øst og vest, må man aldrig afskrive The Red Devils helt.

Tottenham må man ej heller forglemme, for selvom Spurs endnu ikke har hentet én eneste forstærkning, har Pochettinos tropper formået at slutte i top tre tre sæsoner i streg nu, og måske er dette sæsonen, de sætter kronen på værket.

Man kan jo heller ikke afskrive, at en mindre klub skulle lave en "Leicester" og løbe med trofæet for næsen af favoritterne, selvom Leicesters mesterskabssæson i 2015/16 virkede som en once in a lifetime-ting. 

Herunder har du muligheden for at afgive din stemme på den klub, du du tror, kommer til at hæve Premier League-trofæet sejrrigt til maj. 

 
Annonce