AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2020 22:50
Afsted til banken, Abramovich: Så meget kræver West Ham for Rice

West Ham har angiveligt sat et prisskilt på midtbanespilleren Declan Rice.


Der var i den forgangende uge mange forlydener om, at Chelsea havde fået et bud på 50 millioner pund afvist af West Ham. 

Senest blev der gjort en historie ud af, at Lampard havde 'liket' et billede af Declan Rice på Twitter, og nu er der igen nyt fra rygtebørsens Rice-sektion.

Det handler denne gang om, at The Hammers angiveligt har været nødsaget til at sætte et prisskilt på deres akademi-talent grundet interessen i ham fra større klubber.

Meldingen erfares af The Times, som formidler, at West Ham har meddelt Chelsea om, at de ikke vil sælge Declan Rice for mindre end 80 millioner pund.

Dette altså kun lidt mindr end, hvad The Blues allerede samlet har brugt på både Timo Werner og Hakim Ziyech.

Declan Rice havde i øvrigt en skuffende sæson i fjord, selvom det ikke ændrer på, at han stadig besidder et enormt potentiale.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED