Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2021 12:41
Afsløring: Der var stor uenighed i staben - Solskjær nedlagde veto

Flere trænere i staben ønskede angiveligt ændringer, da Ole Gunnar Solskjær stod i spidsen, og han nedlagde veto.


Manchester United kom tilbage på sporet med en 2-0-sejr over Villarreal.

Sejren sikrede De Røde Djævle videreavancement i Champions League og er også sikret førstepladsen i gruppen.

Michael Carrick havde flere ændring i startopstillinger, der bl.a. gav Donny van de Beek en startplads, mens Bruno Fernandes i første omgang måtte se med fra bænken.

Nu kan Manchester Evening News afslører, at der var uenigheder mellem Ole Gunnar Solskjær og flere i trænerstaben omkring deres formation.

Lokalmediet beretter, at Michael Carrick og Kieran McKenna var opsat på at lave en ny spillestil, hvor de på et tidligere stadie ønskede en bagkæde med tre midtstoppere for at få en defensiv sikkerhed - men Ole Gunnar Solskjær nedlagde veto.

Ole Gunnar Solskjær ville gerne spille i en 4-3-3-formation, men fortsatte med 4-2-3-1-formationen, indtil de tabte 0-5 til Liverpool. Herefter gik de til en bagkæde med tre midtstopper og to wingbacks.

Mod Villarreal skriver mediet, at Michael Carrick startede i en 4-2-3-1, men ændrede det til 4-4-2, når de ikke havde bolden og gik over til 4-3-3 med bolden. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE