Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:09:2021 19:37
Afsløring: Blev presset væk fra Liverpool-skifte - endte med at bryde kontrakt

Timo Werner var i forhandlinger med Liverpool, inden han blev presset til at vælge Bayern München af sin agent.


Det er næppe nogen hemmelighed, at Liverpool tidligere har vist interesse for Timo Werner, men i februar 2019 kom det så vidt, at The Reds tilbød en kontrakt til tyskeren, der ville kunne tjene 1,7 millioner kroner om ugen.

Men Werner blev af sin agent presset til at vælge Liverpool fra og i stedet tage til Bayern München, og derfor endte han også med at indgå en aftale med den tyske gigant.

Sådan lyder det i en rapport fra Der Spiegel, som Goal også bekræfter validiteten af.

Men Werner kunne erfare, at ledende figurer i Bayern München ikke ønskede at få ham til klubben, og derfor pressede han på få for at få aftalen annulleret.

Det lykkedes, og efterfølgende forlængede han sin kontrakt med RB Leipzig, inden han endte med at skifte til Chelsea i sommeren 2020.

Historien har set dagens lys, fordi der i øjeblikket florerer en retssag i Tyskland, hvor Werners agent er involveret. I retssagen er der blevet indleveret dokumenter, der indeholder detaljer om transfersagen fra 2019.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE