Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2020 12:17
Afrikansk milliardær vil investere i engelsk storklub: Jeg vil købe 35 procent

Den nigerianske milliardær, Orji Kalu, har i sinde at købe 35 procent af aktierne i Arsenal.


Tidligere har den nigerianske milliardær, Aliko Dangote, gjort det klart, at han vil investere i Arsenal, men han er ikke den eneste nigerianer.

Nu melder Orji Kalu sig også på banen.

Den 60-åriger milliardær har tidligere været klubejer, da han førte Enyimba FC til succes i hjemlandet, men nu vil han også have en ejerandel i Arsenal.

- Vores succes i Enyimba FC mellem 2000 og 2007 fik min passion til fodbold til at blive større. Efter min succes i afrikansk sport overvejer jeg at investere yderligere i fodbold, og jeg vil gerne købe 35 procent af Arsenal, siger Orji Kalu ifølge Daily Mirror.

- Vores mål er at løfte præstationerne i Champions League og Premier League. Jeg har brug for 35 procent for at bringe trofæer tilbage til Arsenal, lyder det fra Orji Kalu.

Stan Kroenke er i øjeblikket storaktionær af Arsenal.

VIND FOOTBALL MANAGER 21 HER:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED