Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2021 14:16
Afklaret Tuchel: - For første gang underpræsterede vi fuldstændig som hold

Trods en sejr på 1-2 mod et hårdt kæmpende Watford-mandskab var Chelsea-træner, Thomas Tuchel, langt fra tilfreds med holdets præstation onsdag aften.


Chelsea har været dominerende i langt de fleste af deres kampe denne sæson, og de har kvitteret med den ene flotte sejr efter den anden. Gårsdagens sejr over Watford ryger dog ikke ind blandt de flotteste. 
 
Tuchel var da også langt fra tilfreds med indsatsen, hvilket han gav udtryk for på pressemødet efter kampen. 
 
- Det var en usædvanlig indsats fra os. Vi var ikke klar, og jeg er involveret i det. Jeg skal gøre holdet klar, og tydeligvis gjorde jeg dem ikke klar på det, der kom. For første gang underpræsterede vi fuldstændig som hold.
 
Ifølge Tuchel var det mange af de grundlæggende ting, der var galt, og undervejs måtte holdet give hinanden enkle beskeder for at ændre mentaliteten og gøre de basale ting bedre. 
 
Selvom holdet skuffede, ser Tuchel ingen grund til at dvæle ved nederlaget.
 
- Jeg vil ikke fokusere længe på den her kamp. Hvorfor? Vi spiller kamp på lørdag igen. 
 
Der er lagt i kakkelovnen til en spændende London-kamp, når Chelsea hjemme møder ligaens nr. fire, West Ham, i lørdagens tidlige kamp. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE