Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2021 14:48
Afgørende årsag: Chelsea stopper forhandlinger med Barcelona

Der er særligt én ting, der kommer til at afgøre, om Chelsea vil sælge spillere til Barcelona i vinterpausen.


Barcelona har i flere omgange været interesseret i forskellige Premier League-spillere, og selvom de endnu er i forhandlinger med Manchester City om Ferran Torres, så lurer den catalanske klub nu også på Hakim Ziyech og Timo Werner. 
 
Ifølge spanske Marca er Chelsea villige til at lade de to spillere gå for den rigtige pris, men det hele afhænger af, om Barcelona går videre i Champions League. Chelsea vil nemlig ikke styrke en potentiel konkurrent. 
 
Vinterens transfervindue åbner om mindre end en måned, og selvom Chelsea skulle genåbne forhandlingerne med Barcelona, så skal den catalanske klub også kunne lægge de nødvendige penge. 
 
Økonomisk er Barcelona presset, og det er ikke de billigste spillere, klubben har i kikkerten. Chelsea lagde knap 300 mio. danske kroner for Ziyech og 410 mio. danske kroner for Werner, da i sommeren 2020 hentede begge spillere. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE