Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Afbryder forhandlinger: Han skal ikke afløse Ten Hag

Af Emil Plovgaard
09.06.2024 Kl. 18:22

Tidligere på dagen kunne vi fortælle om, at Manchester Uniteds nye minoritetsejer, Sir Jim Ratcliffe, havde været til et hemmeligt møde med den forhenværende Bayern München-cheftræner Thomas Tuchel.

Men det bliver efter alt at dømme ikke Tuchel, der skal afløse Erik ten Hag på positionen, såfremt hollænderen bliver fyret.

Således skriver den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano, at Tuchel har besluttet sig for ikke at fortsætte forhandlingerne.

Han ønsker nemlig at tage en længere pause, og derfor vil han ikke tage imod jobbet fra nogen som helst klub denne sommer.Det forlyder, at der inden længe lander en afklaring vedrørende Erik ten Hags fremtid, men i mellemtiden har klubben udpeget den ideelle manager.

Ten Hags fremtid er uvis efter en skuffende sæson i Premier League, hvor klubben sluttede på en historisk dårlig ottendeplads.

De Røde Djævle vandt dog noget overraskende FA Cuppen, da det lykkedes at slå Manchester City med 2-1 i finalen på Wembley.

Mål fra Kobbie Mainoo og Alejandro Garnacho sikrede sejren i en imponerende sejr, der har givet Ten Hag et boost. Han klynger sig til det sidste håb.

De Røde Djævle er blevet sat i forbindelse med et væld af andre managere, herunder Englands landstræner, Gareth Southgate, og den tidligere Chelsea-boss Mauricio Pochettino.

Efter triumfen i FA Cuppen, udtalte Ten Hag følgende om fyringsrygterne:

– Hvis de ikke ønsker mig længere, så vil jeg tage et andet sted hen og vinde trofæer. Det er det, jeg har gjort hele min karriere.

– Jeg ved det ikke. Det eneste, jeg gør, er at forberede mit hold og udvikle mit hold. Dette er et projekt for mig. Da jeg kom hertil, sagde jeg, at det var noget rod. Nu er vi et bedre sted. Men vi er ikke, hvor vi gerne vil være.

– Fodbold handler om at vinde trofæer. Jeg ønsker at spille det bedste fodbold, dynamisk, offensiv fodbold, men i sidste ende handler det om at vinde kampe og trofæer. Det er den mentalitet, vi har brugt her til. Det var vores ene mulighed, og vi gjorde det. Jeg er meget stolt af spillerne og staben, sagde Ten Hag.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce