AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2020 08:13
Af frygt for Covid 19: Chelsea-stjerne får tilladelse til ikke at træne med

N'Golo Kante trænede ikke med resten af Chelsea-truppen onsdag.


N'Golo deltog i træningen tirsdag, da Chelsea-spillerne forberedte sig til genopstarten af sæsonen i små grupper, men onsdag fik han af Frank Lampard og klubben tilladelse til ikke at træne med - og det vides endnu ikke, om han gør det denne torsdag.

Årsagen er, at midtbanespilleren skulle være særdeles bekymret for egen og familiens sikkerhed, da han endnu ikke er overbevist om, at det er sikkert at påbegynde træningen i Storbritannien. Det skriver The Guardian.

En del af frygten stammer fra, at Kante mistede sin storebror til et hjerteanfald kort før VM-triumfen i 2018, ligesom hans far også døde, da Chelsea-stjernen kun var 11.

Kanté, der er kendt som en stille fyr, skulle selv have holdt sig indendøre med sin bror siden suspenderingen af sæsonen, da franskmanden også selv har frygtet for sit helbred;  for to år siden kollapsede han foran sine holdkammerater på Chelseas træningsanlæg, men umiddelbart tydede intet da på, at han skulle have hjerteproblemer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED