Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:05:2021 19:22
Ærlig Tuchel: Vores egen skyld, at det er så tæt

Chelsea risikerer efter et fantastisk forår alligevel at stå uden Champions League-fodbold i næste sæson, og manager Thomas Tuchel ved godt, hvem der har skylden for, at sæsonens sidste kampe bliver nervepirrende


To nederlag på stribe har på blot en uge vendt Chelseas sæson på hovedet. Inden da lå The Blues særdeles lunt i svinget til at sikre sig en top fire-placering og kunne stadig snuppe to store pokaler. 

Men et hjemmenederlag mod Arsenal og Leicesters sejr i lørdagens FA Cup-finale betyder nu, at London-klubben er pisket til at vinde deres sidste to Premier League-kampe for at sikre sig adgang til Champions League foran Liverpool. Hvis de da ikke vinder årets europæiske finale mod Manchester City. 

Derfor kan det hele stadig ende meget lykkeligt for Chelsea, men manager Thomas Tuchel ærgrer sig over, at de selv har bidraget til at gøre situationen lidt for spændende.

- Tilbageslaget var Arsenal-kampen. Det er vores egen skyld, at det er så tæt igen. Vi åbnede døren, og Liverpool satte deres fod i den. Det er hvad de gør - de er et stærkt hold, udtaler tyskeren ifølge Sky Sports.

- Vi lavede en kæmpe præstation, da vi overgik dem og lukkede holdet og overhalede dem. Det har vi allerede gjort, og vi skal huske på den store præstation. Men vi skal også gøre arbejdet færdigt, tilføjer Tuchel.

Det arbejde starter tirsdag med endnu et brag mod Leicester, der også er i risikozonen for at blive overhalet af Liverpool. Der er kickoff på Stamford Bridge kl. 21.15. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED