AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2019 21:19
Ærlig Solskjær: Med dette niveau får vi problemer mod Barcelona

Ole Gunnar Solskjær var langt fra tilfreds med præstationen i Manchester Uniteds 2-1-sejr over West Ham lørdag aften.


Manchester United var langt fra deres topniveau, men hentede alligevel en 2-1 sejr på to straffesparksscoringer af Paul Pogba, da West Ham gæstede Old Trafford lørdag aften.

Efter opgøret erkendte Ole Gunnar Solskjær da også, at De Røde Djævle fik mere, end man fortjente.

- Vi slap afsted med det. Det er ikke let, for vi spillede onsdag og lavede nogle ændringer. De fortjente at få nogle mål, men vi havde en god målmand, indleder nordmanden over for BT Sport og uddyber:

- Vi har selvfølgelig en kamp på tirsdag, som kan have påvirket spillernes tankegang, men jeg forstår ikke, hvorfor vi spillede i onsdags, og så spiller igen på tirsdag. Det er min klage til UEFA.

- Der har været to udebanekampe på det sidste, hvor vi har spillet godt og ikke har fået, hvad vi har fortjent, men i de sidste to hjemmekampe mod Watford og West Ham har vi fået, hvad vi ikke fortjente, så det udligner sig selv henover sæsonen.

Nordmanden slår dog fast, at man får store problemer, hvis man leverer på samme niveau, når det tirsdag gælder FC Barcelona i Champions League.

- Vi fik heldigvis sparet nogle spillere. Vi kom igennem det og bliver klar til tirsdag. Med en præstation som denne ved alle, at vi kommer til at få problemer mod Barcelona, og vi er nødt til at forbedre os.

United er nummer fem med 64 point efter 33 spillerunder. Arsenal har mulighed for at overtage femtepladsen, hvis de slår Watford mandag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED